Hvordan være mer kreativ i hverdagen

Det å finne et utslipp for sin kreative side kan være utrolig viktig. Det finnes mange flere måter å være kreativ på enn å tegne, male og skrive og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av dem.

Hva kan jeg gjøre?

Det finnes mye du kan gjøre, du må bare finne ditt medium. For mange så er det fotografi eller å lage filmer som gjør dem kreative, men for deg så er det kanskje web-design eller å skrive kode? Det finnes så mange måter å utforske ting på og vi anbefaler deg å gjøre det. Det å drive med visualisering kan være meget viktig for deg som person. Både innenfor livet generelt og når det kommer til å være kreativ.

Finne inspirasjon

Inspirasjonen er rundt oss overalt. Det er bare å se på sosial medier, gå på museum eller bare gå ut i naturen. Det finnes noe for en hver der ute. Det kan være gøy å lage collager eller egne sider på Pinterest. Kanskje du kan bli en som inspirerer andre med dine poster på sosiale medier?

Få et kreativt utslipp

Gi deg selv lov til å bruke tid på å være kreativ. Det handler om å være i kontakt med seg selv og vite hva man vil. I dagens samfunn er det stort fokus på å tjene penger på kreativiteten sin, men vi liker å tenke at sin egen kreativitet bare er for en selv i begynnelsen. Mange tenker at man må være flink til å for eksempel tegne for å være kreativ innenfor tegning, men det er ikke sant. Du kan like å gjøre noe selv om du ikke er flink til det. Det er jo også slik at læring gjør mester. Det gjelder jo også for design og webdesign. Ingen er født til å drive med det, men de lærer fordi det er en interesse der.