Ulik design

Vi tenkte i denne artikkelen å prate litt om de mest innflytelsesrike designerne gjennom tidene. Men, med tanke på at det er vanskelig å velge hvilken disiplin i design man skal velge så ble det en bortimot umulig oppgave. Spesielt med tanke på plass og slike ting. Det er rett og slett for mange å velge mellom, og hvordan skal man velge på tvers av disipliner om hvem som har vært den beste eller viktigste? Til og med byplanlegging er jo en type av design, og med tanke på hvor viktig en dyktig byplanlegger er, så blir det raskt vel vanskelig å prissette dette på en rettferdig måte.

En ganske kjent kategori i design er naturlig nok arkitektur, det er vel den kategorien som har fått aller mest anerkjennelse av den generelle befolkningen, fordi man vet at alt man ser av bygninger overalt er tenkt ut av en person. Det sagt, alle bygninger er ikke akkurat like fine, da noen har mislykkes ganske mye, spesielt når en tenker på utseende altså. Det er noe som alltid er en fare, at resultatet man er ute etter ikke blir like bra som man har håpet på. Mye avhenger på hvordan du reagerer på det og om du kan ta lærdommer fra hvor du har feilet, noe du som oftest kan. Spesielt om du er i starten på din karriere, alle har gjort feil.

Har du sett noen fine hager eller parker i det siste? Om du har, så har du sikkert lagt merke til den fine formen og geometrien som er der. Det å være en landskapsarkitekt må være ekstremt belønnende når du ser sluttresultatet. Du har liksom designet en hel park, og den behøver ikke å være på størrelse med Central Park for at du skal være stolt av den. Det utrolig mange muligheter i design, og om man prater om webdesign så er du egentlig bare begrenset av to ting. Din fantasi og oppdragsgiverens krav. Noe som er spennende å følge med på, på sommeren er Euro 2020 matches list.

Sannsynligvis så er det mye å leke med der, så du bør utnytte sjansen så bra som du kan, fordi det å lage gode nettsider er ikke snaut bare det heller altså. Du kan bare spørre webdesignere som har sluttet, for å forstå hvor vanskelig det kan være.Det er du kanskje til og med klar over allerede. Les våre andre artikler for å få et bedre inntrykk av hva design er og hva det hele innebærer.